Az Ízőrzők csapata Bátor varázslatos táján járt, és hamarosan fény derül arra, milyen ínycsiklandó fogások születtek a konyhájukban. Tarts velünk, és fedezd fel a helyi ízek titkait!
Bátor vált a hazai gasztronómiai élmények középpontjává, hiszen az ország egyik legnépszerűbb gasztroműsora itt készült. Az Ízőrzők csapata itt forgatott, és hogy mit varázsoltak elő, az hamarosan napvilágra kerül.
Az Ízőrzők legújabb epizódja Bátorból érkezik hozzánk november 2-án, vasárnap 13 órától a Duna Televízió műsorában. Ha esetleg lemaradnátok róla, ne aggódjatok! Ismétlésre is számíthattok: november 3-án 4 óra 10 perctől, november 9-én 4 óra 30 perctől, valamint Duna World-ön november 9-én 9 órától újra megtekinthetitek az adást. Ne hagyjátok ki!
Az Ízőrzők hivatalos weboldalán betekintést nyerhettünk abba, milyen ínycsiklandó fogások születtek Bátorban, amikor a csapat meglátogatta a települést.
A legújabb információkért ne felejts el minket követni a Heol.hu Google News platformján is!
Bátorban az Ízőrzők nézőinek ezt készítették:
* Bárány palócleves
Rántott oldalas ínycsiklandó borsópörkölttel és friss petrezselyemmel ízesített burgonyával tálalva.
Krumplilaska ízletes vegyesfőzelékkel és ropogós kakastaréjjal tálalva.
Készítsd el a sörben párolt, ízletes csülköt!
Főispán fülének titkos zuga.
Már nem első alkalommal látogatják meg az Ízőrzők Heves vármegyét.
Nem régen Verpeléten készítettek egy ízletes ételt, de már Átányban is felfedezték az ízek világát.





