A dubaji csoki után most érkezett a dubaji virsli is - Schobert Norbi máris belekóstolt!


Tavaly év végén Magyarországon is berobbant a dubajicsoki-őrület, aminek következtében a pisztácia iránti kereslet is jelentősen megnőtt. Azóta különféle dubaji finomságokkal találkozhatunk, mint például dubaji fagylalt, keksz, croissant, sőt, már dubaji virsli is kapható. Erről a Tények Plusz egyik riportjában számoltak be, kiemelve, hogy a zöld csemege már a hazai piacon is elérhetővé vált.

A dubaji virsli összetevői között többek között megtalálható a sertéshús (80 százalék), ipari szalonna, burgonya és egy különleges pisztáciakrém (5 százalék).

- A termék megjelenését Schobert izgalommal méltatta, majd a riporterrel közösen, egy szokatlan pillanatban, beleharaptak a virslibe.

A tésztát érzem benne, furcsa. Olyan, mintha faszálka lenne benne.

Megfőztek egy párat, de az sem segített az ízélményen. Schobert kiköpte a falatot.

Életem legocsmányabb gasztronómiai élménye.

Schoberten kívül egy házi macskán is tesztelték a kulináris szenzációt, aki jóízűen belakmározott belőle.

Related posts